PFST:n vieraana: sarjakuvataiteilija Hanna-Pirita Lehkonen

ImmortalNerd02xbanneriImmortal nerd (c) Hanna-Pirita Lehkonen

Pohjois-Suomen feministinen sarjakuvatoiminta (PFST) järjestää perjantaina 29.4.2016 klo 17-18 haastattelutilaisuuden sarjakuvataiteilija Hanna-Pirita Lehkosen kanssa Valveen Elokuvateatteri Studiolla. Lehkosta haastattelee paikallinen sarjakuvataiteilija Mari Ahokoivu.

Tilaisuuden jälkeen pyörähtää käyntiin Lehkosen vetämä sarjakuvatyöpaja. Työpaja on kaikentasoisille sarjakuvantekijöille, jo pidempään tehneille tai vasta-aloittelijoille sopiva. Työpaja klo 18.15-19.45, osallistumismaksu 5/3 euroa (alennettu hinta Oulun sarjakuvakeskuksen ja Kulttuuriosuuskunta PUHURin jäsenille). Ilmoittautuminen: keskus@oulucomics.com

Lehkosen töihin voi tutustua näyttelyssä Valveen 2. kerroksessa 29.4.-31.5.

ok-034-webHanna-Pirita Lehkonen on 28-vuotias sarjakuvataiteilija Vantaalta. Lehkonen tunnetaan parhaiten Immortal nerd -sarjakuvastaan, jota julkaisee korealainen Webtoons. Lehkosen sarjakuvat ottavat usein kantaa ja ovat häpeilemättä feministisiä. Lehkonen on aktiivinen feministisessä sarjakuvatoiminnassa kuin myös Suomen sarjakuva-alalla yleisesti.
www.hannapirita.com

Pohjois-Suomen feministinen sarjakuvatoiminta (PFST) on talvella 2015 aloittanut yhteisö, joka järjestää työpajoja, tapaamisia ja antaa vertaistukea feministisen sarjakuvan tekemiseen Pohjois-Suomessa.
pfst.sarjakuvablogit.com

 

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Oulun sarjakuvakeskuksen ja Oulun elokuvakeskuksen kanssa. Tapahtuman yhteistyökumppanina on Kulttuuriosuuskunta PUHURi. 

Lisätietoa tapahtumasta:
pofemst@gmail.com
pfst.sarjakuvablogit.com
050-3784649

Facebook tapahtumakutsu: https://www.facebook.com/events/981742531908855/

Haastattelu klo 17-18. Elokuvateatteri Studio @ Kulttuurikeskus Valve (Hallituskatu 7, Oulu). Vapaa pääsy.

Työpaja klo 18.15-19.45. Sarjakuvakeskuksen luokka @ Kulttuurikeskus Valve (Hallituskatu 7, Oulu). Työpajamaksu 5 euroa (3 euroa Oulun sarjakuvakeskuksen ja Kulttuuriosuuskunta PUHURin jäsenille). Ilmoittautuminen: keskus@oulucomics.com 

Näyttely (Kulttuurikeskus Valve, 2. kerros) 29.4.-31.5.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *