Hei! Jos kävit Uudessa Rovaniemessä ilmoitetussa sarjistapaamisessa Rovaniemellä eilen, etkä löytänyt sitä – pahoittelut.

Hei! Jos kävit Uudessa Rovaniemessä ilmoitetussa sarjistapaamisessa Rovaniemellä eilen, etkä löytänyt sitä – pahoittelut.
Päivämäärä oli lähetetty huhtikuussa yhdessä muiden päivämäärien kanssa, jolloin toimitus oli editoinut sen pois. Tästä syystä luulin, ettei sitä julkaistaisi enää ollenkaan. No, kaupunkilehdessämme ollaan skarpimpia kuin arvasinkaan! Näin itse lehden vasta tänään ja kylläpäs nolotti.
Blogista ja fb:sta tieto siirtämisestä löytyi, toivottavasti edes joku löysi sen :/ Sähellystä pahoitellen – Laura (ei ole kenenkään muun vika). PS. Jos kokoontumisten pitäminen Rovaniemellä tai muualla Lapissa innostaa
jotakuta muuta, hihkaiskaa tähän kommentteihin, viestillä tms! Verkostoilla ei ole virallisia vetäjiä (:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *